Navigera här »

Om Paralarm

Anläggarfirma Brandlarm

Anläggarfirma Brandlarm

Paralarm AB är Certifierad Anläggarfirma Brandlarm sedan 2009

Anläggarfirma Inbrottslarm

Anläggarfirma Inbrottslarm

Paralarm AB är Certifierad Anläggarfirma Inbrottslarm sedan 2004


PARALARM, DITT SÄKERHETSFÖRETAG

Nyhetsbrev 2018. Företagsinformation: Paralarm fortsätter expanderar och vi flyttar till ny lokaler i Mölndal, Argongatan 2c. Idag är vi en gott gäng med 15st anställda, vi är även otroligt stolta att vi även kan erbjuda allt inom säkerhet för er fastighet. En av de sista pusselbitarna har varit att skapa en egen låsavdelning och idag har vi två låstekniker som kan göra allt inom mekanik. Vi fortsätter även med att utbilda personalen, under året har vi utbildas på fabrikaten Aptus, Rco, Spc, Eltek, Schneider Pelco FX m.m. Två nya ramavtal med Kungälv och Lerums kommun har vi tecknat, ska bli otroligt roligt att få visa vad vi kan leverera.

Nyhetsbrev 2017. Företagsinformation: Paralarm fortsätter expanderar och ser en fortsatt tillväxt. Vi kommer att fortsätta att anställa upp med ytterligare personal under 2017.   Personalinformation: Vi hälsar Kim välkommen till företaget. Kim har lång erfarenhet av lås och kommer att driva Paralarms låsavdelning. Även Maria är välkommen, Maria kommer att jobba med Affärsutveckling av Bolaget.

Nyhetsbrev 2015. Företagsinformation: Under 2014 genomfördes en ägarförändring i Paralarm AB och numera ägs företaget av Jonas Johansson till 100%. De tidigare delägarna har valt att lämna företaget och gå vidare till annan verksamhet.Efter ett mycket bra och händelserikt 2014 så satsar Paralarm på en försiktig expansion in i framtiden, för att kunna möta befintliga och ny kunders krav på kvalitet och leveranssäkerhet samt att kunna erbjuda ny och modern teknik. Personalinformation: Från och med januari så finns Mattias Stridh I vår verksamhet. Mattias kommer närmast från Safeteam. Mattias ingår i företagets ledningsteam och kommer bla att svara för en ökad kundkontakt samt order och leveransplanering. Från och med februari så utökas vårt installationsteam med ytterligare en kompetent medarbetare med lång erfarenhet inom branschen. Vi hoppas att på detta sätt kunna möta framtiden på ett bra sätt och kunna ge våra befintliga och nya kunder den service som man förväntar sig av oss.     Jonas Johansson VD